Фінансові ризики підприємств в умовах війни - Марусяк, Наталія; Марусяк, Олександр (My University, 2024)
Динамічні зміни у фінансових відносинах та проблеми функціонування підприємств в умовах воєнного стану призводять до виникнення невизначеності та певних загроз в їх фінансово-господарській діяльності, що суттєво актуалізує проблему протидії фінансовим ризикам. Оскільки на сьогодні фінансові ризики підприємств є найбільш загрозливими і руйнівними, то це обумовлює необхідність їх дослідження.
Keywords: фінансові ризики; фінансовий менеджмент; умови війни