Розвиток просоціальної поведінки в учнівському середовищі : шляхи та можливості - Ємчук, Тетяна Володимирівна; Поп'ю, Ірина (ГО «Інститут інноваційної освіти»; Науково-навчальний центр прикладної інформатики НАН України, 2024)
Комплексний підхід до розвитку просоціальної поведінки учнів, який поєднує навчальні проєкти, соціальні акції, співпрацю з громадськими організаціями, емоційний розвиток та підтримку ініціатив, дозволяє створити середовище, де учні зростають відповідальними та активними членами суспільства, здатними допомагати і підтримувати інших.
Keywords: просоціальна поведінка; здобувачі освіти; заклад ЗЗСО