ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ВМІНЬ ДО РОЗВ’ЯЗАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ СИТУАЦІЙ - Кузь, Мар`ян (My University, 2024)
Актуальність теми дослідження обумовлена постійно зростаючими вимогами до професійної компетентності вчителя фізичної культури. Сучасні учні – це індивіди з різними потребами, здібностями та мотивацією, що вимагає від педагога гнучкості, креативності та здатності швидко адаптуватися до мінливих умов. Мета – дослідити та проаналізувати технологію формування вмінь майбутніх учителів фізичної культури розв'язувати професійні ситуації в процесі фізичного виховання учнів. Результати дослідження можуть бути використані для вдосконалення навчальних програм підготовки майбутніх учителів фізичної культури, розробки методичних рекомендацій для викладачів та вчителів, а також для підвищення ефективності професійної діяльності вчителів фізичної культури.
Keywords: вчитель фізичної культури, професійні ситуації, формування вмінь, педагогічна компетентність.