Вплив засобів аеробіки на технічні показники баскетболістів початкової групи підготовки - Holovachyk, Valentyna; Балацька, Лариса Василівна; Григоришина, Тетяна Борисівна (Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, 2021)
В час бурхливого розвитку баскетболу, чоловіча збірна України займає низькі позиції в світовому рейтингу. Аналізуючи ситуацію, що склалася, провідні тренери дійшли висновків, що потрібно шукати нові технології підготовки починаючи з початкових груп ДЮСШ, СДЮСШ і т.д. Використовуючи засоби степ аеробіки в тренувальному процесі пропонуємо поєднувати і послідовно заміщувати подібні за структурою кроки степ аеробіки на елементи баскетболу.
Keywords: Баскетбол; Степ аеробіка; Початкова підготовка; Технічна підготовленість; ДЮСШ