LEGAMUS ET EXERCEAMUS - Загайська, Галина Михайлівна; Петришин, Марта Йосипівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2021)
Посібник «Legamus et exerceamus» призначенo для студентів гуманітарних факультетів вищих навчальних закладів, гімназій, коледжів та ліцеїв. Посібник складається з 45 текстів різного рівня складності, граматичних і тестових завдань, латинсько-українського словника.
Keywords: латинська мова; лінгвістичний кругозір; тестові завдання; переклад