Порядок формування та визнання в обліку доходів підприємств міського елекротранспорту - Никифорак, Ірина (Чернівецький нац. ун-т, 2018)
Успішна стратегія розвитку територій обов’язково повинна враховувати проблеми функціонування міського електротранспорту, діяльність якого спрямована на задоволення потреб у доступних, якісних і безпечних пасажирських перевезеннях. Надання транспортних послуг з найбільш вигідними результатами можливе лише за умови ефективного управління підприємством на підставі якісного інформаційного забезпечення, яке формується у системі обліку.
Keywords: управлінські рішення; доходи; облік