Кримінологічна характеристика потреб жінок, задоволених злочинним насильницьким шляхом в Україні - Prodan, Tetyana (Право і суспільство, 2015)
В статті здійснений аналіз кримінологічної характеристики потреб жінок, задоволених злочинним насильницьким шляхом в Україні. Так, автор в результаті аналізу відомостей про жіночу насильницьку злочинність, з відомостей Єдиного державного реєстру судових рішень України та Архівів кримінальних справ Першотравневого районного суду м. Чернівці, Садгірського районного суду м. Чернівці та Шевченківського районного суду м. Чернівці щодо насильницьких злочинів, вчинених жінками, робить спробу виокремити потреби жінок, які задоволені злочинним насильницьким шляхом.
Keywords: кримінологія; жіноча злочинність; насильницька злочинність