Особливості дистанційного навчання студентів - Шевчук, Кристина; Солонар, Наталія (My University, 2021)
Суть дистанційного методу полягає в здійсненні навчального процесу на відстані в режимі реального часу. Студент і викладач спілкуються за допомогою інтернет-зв'язку, де викладач передає, а студент отримує знання і завдання, здає модульні роботи. При цьому, викладач може бути віддалений від студента на будь-яку відстань, вони можуть проживати в різних країнах і на різних континентах.
Keywords: дистанційна освіта, дистанційне навчання, вища школа