ФІНАНСОВИЙ МОНІТОРИНГ - Юрій, Едуард Олександрович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни призначені для здобувачів, які вивчають дисципліну «Фінансовий моніторинг» та можуть бути використані ними як при підготовці до аудиторних занять, так і для підсумкового контролю знань. Містять мету та методичні рекомендації щодо самостійного вивчення кожної теми дисципліни, а також запитання для самоконтролю та тестові завдання. Для здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
Keywords: фінансовий моніторинг; протидія легалізації доходів (відмиванню коштів); фінансування тероризму; ризик-орієнтований підхід; міжнародні стандарти FATF; бенефіціарна власність; ідентифікація клієнтів (KYC); фінансові операції та їх аналіз; державне регулювання фінансового сектору; економічна та фінансова безпека