Робоча програма Історія архітектури і містобудування - Баланюк, Юліана (., 2025)
Метою дисципліни «Історія архітектури і містобудування» є формування у здобувачів цілісного уявлення про еволюцію архітектурних форм, принципів проєктування та урбаністичних підходів у контексті соціальних, культурних, економічних і технологічних змін від найдавніших часів до сьогодення. Окрема увага приділяється архітектурі ХХ століття як періоду найінтенсивніших трансформацій, що заклали основу сучасного архітектурного мислення
.
Keywords: історія архітектури, містобудування, архітектурні теорії