Методичні вказівки для написання та захисту кваліфікаційних робіт студентами спеціальності 231 «Соціальна робота». - Кармалюк, Сергій (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні вказівки для написання та захисту кваліфікаційних робіт студентами спеціальності 231 «Соціальна робота». Видання друге: доповнене і перероблене / упоряд.: Кармалюк С.П. – Чернівці: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023, 55 с.
Keywords: методичні вказівки, кваліфікаційна робота, захист, соціальна робота