Рецензія на книжку есе «Місце сили», І. І. Стеф’юк, Брустури : ТОВ «Дискурсус» : Вид-во «Брустури», 2024. 388 с. - Меленчук, Ольга Василівна (БУКОВИНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ; СУЧАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМ. ШТЕФАНА ЧЕЛ МАРЕ, 2024)
Про життєдіяльність народу, його практичний досвід, що передавався з покоління в покоління, звичаї, обряди, святкування, духовні практики розповідає книга розмислів, культурологічних есеїв, нарисів, етюдів «Місце сили» (2024) кандидатки філологічних наук, літературознавиці, етнографині, письменниці, членкині Національної спілки письменників України Іванни Стеф’юк.