Інтерактивні вправи для дітей дошкільного віку (ресурс: learningapps.org) : зб.статей - (:unkn) unknown (My University, 2022)
У посібнику представлено інтерактивні вправи, які можна використовувати у роботі з дітьми дошкільного віку; охарактеризовано їх навчально-виховні можливості та особливості впровадження в роботі з дошкільниками. Посібник укладено студентами першого та четвертого курсів спеціальності 012 Дошкільна освіта Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Зміст видання розрахований для викладачів і студентів педагогічних спеціальностей закладів вищої освіти різних рівнів акредитації та також для вихователів і батьків дітей дошкільного віку.
Keywords: Інтерактивні вправи; learningapps.org