Розвиток кемпінг-туризму: світовий досвід та поширення в Україні. - Кондрук, Михайло Владиславович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У магістерські роботі розглянуто історію становлення й розвитку кемпінгів у різних регіонах світу й Україні. Проаналізовано основні напрямки дослідження кемпінгів в науковій літературі, узагальнено класифікацію дослідзуваних обєктів. Досліджено сегмент туристичного ринку кемпінгів в Україні загалом та Карпатському регіоні зокрема. Проаналізовано власний досвід створення глемпінгу в місті Яремче. Описано основні проблеми та перспективи глемпінг-туризму в Україні та глемпінгу Вlog House Resort.
Keywords: кемпінг, глемпінг, Яремче, заклади розміщення, Вlog House Resort.