Diplomatic, Pedagogical and Scientific Activities of S. Smal-Stotsky in Czechoslovakia in 1918–1938. - Dobrzhanskyi, Oleksandr; Strilchuk, Lyudmyla (My University, 2023)
Проаналізовано дипломатичну діяльність С.Смаль-Стоцького як посла ЗУНР в Чехословаччині.
Keywords: С.Смаль-Стоцький, Чехословаччина, ЗУНР, дипломатія