Екосистемні послуги лісу (на прикладі Долішньошепітського лісництва) - Меленко, Богдан Васильович (My University, 2023)
Робота спрямована на дослідження екосистемні послуги лісу. Аналіз здійснено на прикладі Долішньошепітського лісництва (Чернівецька область). На основі проведених досліджень автором визначено основні екосистемні послуги, що надаються лісами даного лісництва. При цьому, для останнього виокремлено основні матеріальні екоблага та розраховано їх потенційну номінальну цінність. Також проведено оцінку визначених для лісів Долішньошепітського лісництва нематеріальних екопослуг. Робота складається з огляду літератури, дослідницької частини, висновків, списку літератури, і викладена на 49 сторінках основного тексту.
Keywords: екосистемні послуги; Долішньошепітське лісництво; матеріальні екоблага; нематеріальні екоблага; лісова екосистема