Теорія керування: методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт - Клевчук, Іван Іванович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні рекомендації містять завдання для лабораторних робіт і теоретичні відомості, необхідні для їх виконання, з дисципліни "Теорія керування". Для студентів, що здобувають освіту в галузі знань 12 - Інформаційні технології (спеціальності 122 - Комп'ютерні науки, 124 Системний аналіз). Можуть бути корисними для студентів інших спеціальностей при вивченні методів теорії керування та їх застосуванні у прикладних дослідженнях. Знання і досвід, набуті в цьому курсі, будуть корисними в майбутній практичній діяльності студентів при моделюванні на ЕОМ різноманітних прикладних процесів та аналізі експериментальних даних.
Keywords: stability control theory