Основи педагогічної майстерності вихователя закладу дошкільної освіти, методичні рекомендації щодо підготовки до семінарських занять - Журат, Ю.В. (My University, 2022)
Методичні рекомендації – розроблені на основі навчального посібника Загородньої Л.П. та Тітаренко С.А. Педагогічна майстерність вихователя дошкільного закладу. Це розробки практичних, лабораторних занять. Кожне практичне чи лабораторне заняття містить завдання для самопідготовки студентів, методичні рекомендації до його проведення і список літературних джерел. Послідовність тем зумовлена логікою викладу матеріалу і покликана забезпечити комплексність теоретичних знань і практичних навичок майбутніх вихователів.
Keywords: майстерність вихователя дошкільного закладу; майстерність; Професійне спілкування вихователя; Професійне самовдосконалення майбутнього вихователя