Загальне мовознавство: практикум - Кійко, Юрій (ЧНУ, 2021)
Навчальний посібник містить тести для перевірки знань з таких розділів загального мовознавства: теорія мови, методологія та історія мовознавства. Подаються методичні рекомендації до роботи з тестами, зміст лекційного курсу, контрольні питання до курсу, а також перелік літератури для самопідготовки. Для студентів-філологів старших курсів університетів