Психологія освітнього менеджменту: навч.-метод. посібник. - Мафтин, Лариса (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2021)
У посібнику розглянуто теоретичні та прикладні основи психології освітнього менеджменту, обґрунтовано особливості освітнього менеджменту як виду діяльності та складової частини науки про управління; розкрито базові принципи, методи, функції менеджменту; висвітлено проблему особистості в освітньому менеджменті; значна увага приділяється соціально-психологічним засадам оптимізації міжособистісної взаємодії: стиль керівництва; психологія ділової комунікації, психологічний клімат колективу. Для викладачів, студентів вищих навчальних закладів і тих, хто цікавиться питаннями ефективного управління освітніми організаціями.