ОСОБЛИВОСТІ ПРОБЛЕМИ НЕДОСТАТНОСТІ ВАКАНСІЇ БУХГАЛТЕРА В ДЕРЖАВНОМУ ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ - Марич, Максим; Шум, Юнона; Пильнюк, Дарія (My University, 2021)
У статті розкрито сутність Державного центру зайнятості, його призначення та основні завдання, акцентовано увагу на проблемі недостатності вакансії бухгалтера на сучасному етапі. Проведено аналіз поточної ситуації за допомогою таких ключових показників діяльності Центру, як кількість осіб, які мали статус безробітного, кількість наданих послуг Центром, заплановане масове вивільнення працівників, кількість вакансій, зареєстрованих у Державному центрі зайнятості, пропонована заробітна плата, кількість вакансій бухгалтера. Підведено підсумки за кожною з груп даних задля розроблення пропозицій щодо вирішення проблеми недостатності кількості вакансій бухгалтера. Визначено причини зменшення попиту на вакансію бухгалтера. Розроблено рекомендації щодо покращення роботи Державного центру зайнятості та можливого подолання досліджуваної проблем.
Keywords: Державний центр зайнятості; вакансія бухгалтера; показники діяльності