Сім кроків ефективності врегулювання спорів за участі судді - Ostafiichuk, Liudmyla (Східноукраїнська наукова юридична організація, 2020)
В доповіді запропоновано сім кроків процедури вирішення спору за участю судді, які, на переконання автора, сприятимуть її ефективності, дозволять уникнути стресу та значних судових витрат, які зазвичай притаманні судовому процесу.
Keywords: врегулювання спору за участю судді; судова процедура; ефективність; цивільний процес