Виховання особистості учня засобами музейної педагогіки - Величко, Ольга (My University, 2022)
У сучасних умовах соціокультурних трансформацій, поширення знань у засобах масової інформації, доступності літератури та Інтернету динамічно змінюються життєві ситуації суспільства та особистості. Це потребує модернізації освіти, яку ми пов'язуємо з реалізацією потенціалу музейної педагогіки в освітньому процесі, що, у свою чергу, диктує необхідність розробки її теоретико-методологічних засад та практики.
Keywords: музейна педагогіка