Моделі ринкової економіки: метод. вказівки / уклад. Р.Р. Білоскурський, О.Ю. Вінничук, В.С. Григорків. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т, 2021. – 52 с. - Вінничук, Олена Юріївна; Білоскурський, Руслан Романович; Григорків, Василь Степанович (My University, 2021)
У методичних вказівках наведено рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Моделі ринкової економіки». Для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» (освітньо-професійна програма «Інформаційні технології та моделювання в економіці»).
Keywords: ринкова економіка