АДАПТАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ ДО УМОВ ДИНАМІЧНОГО ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА - Терлецька, Наталія (My University, 2019)
У статті досліджено особливості адаптації організаційних структур управління до сучасних умов функціонування підприємств. Проаналізовано тенденції розвитку організаційних форм суб’єктів господарювання в умовах динамічного зовнішнього середовища. Обґрунтована необхідність удосконалення методичних підходів до формування адаптаційних можливостей організаційних структур управління, а також запропоновано шляхи їхньої оптимізації.
ADAPTATION OF THE ORGANIZATIONAL STRUCTURE OF MANAGEMENT TO THE CONDITIONS OF THE DYNAMIC EXTERNAL ENVIRONMENT
Keywords: організаційна структура управління, адаптаційні можливості підприємства, тенденції розвитку ОСУ, ефективність організаційних форм, оптимізація організаційної структури управління суб’єкта господарювання.