ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ У СУЧАСНИХ УМОВАХ - Гаватюк, Людмила Станіславівна; Баранський, Р.С.; Грендей, Н.М. (Глобальні та національні проблеми економіки., 2016)
У статті розкрито сутність платоспроможності та її важливість для аналізу на підприємстві. Досліджено резерви зростання платоспроможності, вивчено поняття ліквідності як суміжне до платоспроможності суб’єкта господарювання. Запропоновано шляхи підвищення платоспроможності підприємств у сучасних умовах господарювання.
Keywords: платоспроможність підприємства, ліквід ність, кредитоспроможність, фінансовий стан, реструктуризація.