Відображення правових ідей ІІ Лукашука у Віденській конвенції про право міжнародних договорів - Яремчук, Віталій Валерійович (Альманах міжнародного права, 2018)
У статті проаналізовано спроби кодифікації права міжнародних договрів, особливості прийняття Віденської конвенції про право міжнародних договорів і внесок до неї відомого вітчизняного вченого-міжнародника Ігоря Івановича Лукашука.
Keywords: Ігор Іванович Лукашук, Віденська конвенція про право міжнарод- них договорів, міжнародний договір, Віденська дипломатична конференція, кодифікація