Виконання, оформлення та захист курсових робіт : методичні рекомендації для студентів спеціальності 012 «Дошкільна освіта» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Колтунович, Тетяна Анатоліївна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
У методичних рекомендаціях описано основні етапи організації курсового дослідження, вимоги до його структури, літературного та технічного оформлення теоретичної та практичної частин роботи, списку використаних джерел, додатків, до порядку захисту курсової роботи, а також критерії її оцінювання. Рекомендовано для використання здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 012 «Дошкільна освіта», керівниками наукових студентських робіт.
Keywords: наукова робота; курсова робота; дослідження; вимоги до курсової роботи