ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ІНДИВІДУАЛІЗОВАНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ІНКЛЮЗИВНОМУ КЛАСІ - Семенюк, Світлана Дмитрівна (My University, 2021)
До пріоритетних завдань сучасної освіти Нової української школи належить проблема індивідуалізованого навчання в інклюзивному середовищі. Такий важливий крок до індивідуалізації освітнього процесу пояснюється тим, що неможливо перенести схематичні форми, методи, прийоми і засоби навчання молодших школярів в роботу з дітьми з особливими освітніми потребами, але потрібно вміти ефективно їх поєднювати.