Іван Синюк – буковинський письменник і педагог (До 140-річчя з дня народження Івана Синюка) : бібліографічний покажчик. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2006)
Бібліографічний покажчик літератури „Іван Синюк – буковинський письменник і педагог” містить відомості про життєвий шлях талановитого українського письменника, освітнього і культурного діяча, усе життя якого пов’язано з Буковиною. Матеріал систематизовано у двох розділах: 1. Твори Івана Синюка. 2. Література про життя і творчість Івана Синюка. Перший розділ згруповано за хронологією, другий за алфавітом авторів та назв. До списку включені книги, статті з журналів та газет. Прижиттєві видання Івана Синюка відібрані за каталогом відділу рідкісних та цінних книг Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, публікаціями в газеті „Буковина”. Для зручності користування подано іменний покажчик. Мета видання бібліографічного покажчика – популяризація творчої спадщини Івана Синюка. Даний покажчик розрахований на наукових працівників, вчителів, студентів, бібліотекарів.