СТАН ТА РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Гаватюк, Людмила Станіславівна; Сокач, М.І.; Цікал А.С. (Молодий вчений, 2016)
У роботі розглядаються основні питання інвестиційної та інноваційної діяльності в Україні. Аналізуються основні тенденції, можливості та загрози розвитку інвестиційно-інноваційної діяльності. Розглядаються пріоритетні напрями інвестиційно-інноваційної політики держави. Аналізується стан та особливості розвитку інвестиційно-інноваційної діяльності економіки України на сучасному етапі.
Keywords: інвестиційна та інноваційна діяльність, інвестиційно-інноваійна політика,інвестиції, інновації, іноземні інвестиції