Інформаційні потреби та запити суб’єктів економічних відносин - Kuz, Vasyl; Popova, Valentina (Херсонський державний університет, 2017)
У статті розглянуто сутність взаємозв’язків між економічними інтересами, поведінкою та інформаційними потребами і запитами суб’єктів економічних відносин. Обґрунтовано вплив на інформаційні запити економічних суб’єктів їх економічної поведінки. Встановлено зростання значення інформації та знань як факторів виробництва при провадженні ефективної економічної діяльності. Акцентовано увагу на ідентифікації нових економічних одиниць основою метою функціонування яких є збір, оброблення та реалізація інформації. In article the essence of interrelations between economic interests, behavior and information requirements and requests of subjects of the economic relations is considered. Influence on queries of economic actors of their economic behavior is proved. It is established growth of value of information and knowledge as production factors in case of production of effective economic activity. The attention to identifications of new economic units by a main objective of functioning of which is focused collection, handling and implementation of information is.
INFORMATION REQUIREMENTS AND REQUESTS OF SUBJECTS OF THE ECONOMIC RELATIONS
Keywords: економічні інтереси; економічна поведінка; інформація; інформаційна економіка; інформаційне суспільство; інформаційні запити; інформаційні потреби; economic interests; economic behavior; information; information economy; information society; queries; information requirements