Перетворювачі та пристрої вимірювальної техніки - Архелюк, Олександр (My University, 2021)
У методичній розробці наведено роботи лабораторного практикуму з предмета «Перетворювачі та пристрої вимірювальної техніки». Зміст робіт охоплює основні розділи курсу. Для студентів технічних факультетів за спеціальністю «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».
Keywords: перетворювачі, сенсори, датчики, пристрої, вимірювальна техніка