Мовні когезивні засоби вираження порівняння у німецькомовних біблійних притчах - Заполовський, М.В. (Волинський національний університет імені Л. Українки, 2010)
У статті йдеться про німецькомовні притчі та їх види у Святому Письмі, а також про засоби вираження порівнянь як їхньої основної складової частини.
Keywords: Святе Письмо, притча, порівняння, засоби зв’язності