Кінетика і потенціометричне дослідження контактного виділення Купруму на CdSb - Сема, Оксана Василівна; Волощук, Анатолій Григорович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2008)
Досліджена кінетика контактного виділення Купруму на кристалах кадмій стибід та їх електродна поведінка у розчинах систем CuCl2–H2O та HCl–NaCl–H2O. Показано, що ступінь контактного виділення Купруму й електродний потенціал кадмій стибіду в досліджуваних розчинах залежить від величини рН розчину і способу попередньої обробки поверхні кадмій стибіду.
Keywords: кадмій стибід; контактне виділення; кінетика; електродний потенціал