Розробка шаблону сайту засобами FlexBox, CSS Grid та їх порівняльна характеристика - Гусаков, Герман (My University, 2023)
Дана кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та побудові шаблонів сайту засобами CSS Grid та FlexBox. У цій кваліфікаційній роботі були розглянуті такі основні положення: принципи роботи CSS Grid, FlexBox, основи макету сайту, основи створення сайтів. Порівняльна характеристика макетів створених засобами CSS Grid та FlexBox, визначення кращої технології. Результати даної роботи можуть бути використані у таких галузях: бізнес, освіта, маркетинг та інші.
Keywords: GRID CSS, FLEXBOX, CSS, HTML, JS, веб-дизайн