ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ БІОЛОГІЇ ТА ОСНОВ ЗДОРОВ’Я - Літвіненко, Світлана Григорівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Пропоноване видання укладено відповідно до змісту робочої програми навчальної дисципліни «Інформаційно-комунікаційні технології викладання біології та основ здоров’я». До кожного заняття подано теоретичну інформацію, описано послідовність роботи з інструментами онлайн-сервісів для створення інтерактивного контенту до уроків та позакласних заходів. Наведено практичні завдання та вказівки до їх виконання, перелік джерел інформації. Для студентів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності Середня освіта (Біологія та здоров’я людини).
Keywords: цифрові технології; біологія; здоров'я людини; освітні інтернет-ресурси; інтерактивні матеріали до уроків