Специфіка постмодерністського (не)героя прози Юрія Іздрика (на матеріалі романів «Воццек&Воццекургія», «Подвійний Леон», «AM™»). Методичні зауваги до вивчення теми в ЗЗСО - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків та списку використаної літератури. Дослідження особливостей постмодерністського (не)героя здійснено на прикладі трьох романів українського постмодерністського автора Юрія Іздрика – «Воццек&Воццекургія», «Подвійний Леон», «AM™». У магістерській роботі розглянуто теоретичні аспекти поняття «Постмодерністський (не)герой»; досліджено особливості протагоніста прози Юрія Іздрика; представлено методичні аспекти теми для закладів середньої освіти. У методологічному розділі розроблено конспект уроку з позакласного читання для учнів одинадцятого класу на тему: «Абсурд як об’єкт авторської рефлексії в романі Ю. Іздрика «Воццек&Воццекурсія», а також конспект виховного заходу на тему: «Постмодерністський (не)герой в контексті літератури та кіномистецтва».