Реалізація професійного самовдосконалення майбутніх вчителів географії у закладах вищої освіти України - Ємчук, Тетяна Володимирівна; Дякур, Інна; Ахтемійчук, Валентина Володимирівна (ГО «Інститут інноваційної освіти», 2021)
У змісті поняття «професійне самовдосконалення майбутніх вчителів» визначено як організована у закладах вищої освіти система заходів, спричинений соціально-педагогічними вимогами до професії та націлених на внутрішній розвиток особистості, що передбачає самоактуалізацію, самопізнання, самоосвіту, покращення професійних знань, умінь та навичок, необхідних для професійної діяльності.
Keywords: професійне самовдосконалення; заклади вищої освіти; майбутні вчителі географії