Транспортна логістична мережа у Чернівецькій області: стан і перспективи розвитку - Заблотовський, Віталій Дмитрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Розглянуто транспортну логістичну мережу Чернівецької області і контексті інтеграції України до трансєвропейської транспортно-логістичної мережі. Узгоджено ієрархію основних термінів, о характеризують даний напрям дослідження. Розкрито особливості розвитку автомобільного та залізничного транспорту на території регіону дослідження. Виявлено особливості розвитку ринку транспортних та логістичних послуг у Чернівецькій області. Проведено SWOT-аналіз функціонування транспортно-логістичної мережі у Чернівецькій області.
Keywords: транспортна логістична мережа; транспортно-логістична система; логістика; транспортні послуги; товарообіг; пасажирообіг