Програмне забезпечення інформаційно-вимірювальних систем: методичні рекомендації до лабораторного практикуму - Івашко, Віктор Вікторович (My University, 2021)
У методичній розробці наведено роботи лабораторного практикуму з предмета: «Програмне забезпечення інформаційно-вимірювальних систем». Зміст робіт охоплює основні розділи курсу. Для студентів технічних факультетів та інститутів за спеціальністю: «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».