Розробка ігрового рушія для створення 2D-ігор із візуальним редактором - Яковець, Дмитро (My University, 2024)
У даній роботі було розроблено власний ігровий рушій для створення комп'ютерних 2D-ігор зі зручним графічним інтерфейсом користувача, який спрощує процеси розробки гри. Редактор дозволяє розробникам швидко, редагувати сутності, додавати компоненти, створювати скрипти, керувати ресурсами та компілювати гру.
Keywords: Редактор, WPF, C#, C++, Vulkan