Моделі ринкової економіки : тестові завдання : навч. посібник - Вінничук, Олена Юріївна; Григорків, Василь Степанович (My University, 2021)
Навчальний посібник містить тестові завдання для поточного та підсумкового контролів знань із навчальної дисципліни «Моделі ринкової економіки». Для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» (освітньо-професійна програма «Інформаційні технології та моделювання в економіці»).
Keywords: ринкова економіка