Особливості впровадження олімпійської освіти у заклади дошкілля - Коліснек, Христина- Ювіліна Миколаївна (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі здійснено пошуку організаційних і методичних основ впровадження олімпійської освіти в навчально-виховний процес дітей закладів дошкільної освіти. Робота зосереджується на інтеграції олімпійської освіти в сучасних умовах. Проведено анкетування серед інструкторів з фізичної культури, розроблено та рекомендовано до впроваджено програму, спрямовану на формування у дітей знань з олімпійської освіти.
Keywords: олімпійська освіта, навчальний процес, виховний процес, впровадження, дошкільна освіта