Риторика : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів - Вринчану, Фелічія; Вринчану, Фелічія (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Методичні рекомендації до курсу «Риторика та культура мовлення» призначені для самопідготовки і використання на заняттях або для перевірки здобутих і вироблених студентами знань та умінь. Викладено навчальні матеріали, наведено завдання до самостійної роботи подано перелік рекомендованої літератури. Робота зі запропонованим матеріалом сприятиме закріпленню, удосконаленню й систематизації знань про основні питання риторики.
Keywords: retorica, arta oratorică, elocință, argumentare