Діяльнісний підхід до навчання української мови в Новій українській школі - Романюк, Світлана (Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», 2023)
У статті актуалізовано проблему діяльнісного підходу в освітньому процесі, акцентовано увагу на важливості навчання української мови на засадах діяльнісного підходу в умовах сьогодення, наведено зразки вправ у навчанні школярів української мови на засадах діяльнісного підходу
Мовно-літературна освітня галузь: розроблення, впровадження нових методик та практик навчання: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (12 жовтня 2023 року в змішаному форматі) / редакційна колегія: Завалевський Ю.І., Коломоєць Г.А., Дутчак І.Г., Боднарюк С.М. Київ. Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти». 2023. 211 с.
Keywords: діяльність, підхід, комунікативні навички