Фрідріх Кляйнвехтер : бібліографічний покажчик. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2013)
Бібліографічний покажчик містить матеріали про життєвий шлях, творчу діяльність австрійського економіста, а в 1882–1883, 1893–1894 навчальних роках – ректора Чернівецького університету Фрідріха Кляйнвехтера. Складається з трьох розділів: 1. Праці Фрідріха Кляйнвехтера; 2. Література про життя і діяльність Фрідріха Кляйнвехтера; 3. Видання з автографами Фрідріха Кляйнвехтера. Бібліографічний покажчик рекомендовано науковцям, студентам, краєзнавцям, працівникам бібліотек, всім, хто цікавиться доробком вченого.
Keywords: Бібліографічний покажчик; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича; Кляйнвехтер Ф.