Програмування: методичні рекомендації та завдання для практичних занять. Частина 1 - Фратавчан, Тоня; Дорошенко, Ірина; Івасюк, Галина; Фратавчан, Валерій (My University, 2025)
Методичні рекомендації містять завдання для практичних занять та теоретичні відомості, необхідні для їх виконання, з дисципліни «Програмування» мовою Python. Для студентів, що здобувають освіту в галузі знань „Середня освіта (Інформатика)”, „Середня освіта (Математика)”, „Математика” та інших спеціальностей з подібною програмою вивчення дисципліни.
Keywords: програмування, мова пайтон, алгоритми