Особливості маркетингової діяльності у креативних індустріях - Буднікевич, Ірина Михайлівна; Бакун, Андрій Андрійович (My University, 2024)
Розглянуті особливості маркетингової діяльності у креативних індустріях. Визначено, що маркетинг креативних індустрій це система маркетингових інструментів та технологій, орієнтованих на виявлення та максимальне задоволення потреб конкретних цільових аудиторій, які зацікавлені в даному креативному продукті, адаптуючи до цього продукту інші елементи комплексу маркетингу: ціну, місце, просування, процес, персонал
FEATURES OF MARKETING ACTIVITIES IN CREATIVE INDUSTRIES
Keywords: креативна індустрія; маркетингова діяльність; creative industries; marketing activities