Програмне забезпечення мережевих технологій - Д'яченко, Лілія Іванівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Навчально-методичний посібник з лабораторних робіт містить теоретичні матеріали та покрокові завдання, що мають за мету навчити студентів проводити початкове налаштування проміжних мережевих пристроїв (комутаторів та маршрутизаторів), протоколів динамічної маршрутизації, створювати та налаштовувати віртуальні мережі та обмежувати доступ за допомогою списків керування доступом. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями 121 - Інженерія програмного забезпечення, 122 – Комп’ютерні науки та суміжними.
Навчально-методичний посібник з лабораторних робіт містить теоретичні матеріали та покрокові завдання, що мають за мету навчити студентів проводити початкове налаштування проміжних мережевих пристроїв (комутаторів та маршрутизаторів), протоколів динамічної маршрутизації, створювати та налаштовувати віртуальні мережі та обмежувати доступ за допомогою списків керування доступом. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями 121 - Інженерія програмного забезпечення, 122 – Комп’ютерні науки та суміжними.
Keywords: Комп’ютерні науки; комутатор; маршрутизатор